EN
Produkt cilësor

Produkt cilësor

XingJian Të përkushtuar për të zhvilluar një drejtim shitjesh të orientuar drejt tregtisë së jashtme, ne shesim cilësinë e produktit të nivelit të lartë si pikë referimi

Ekipi profesional

Ekipi profesional

Me një ekip profesional të projektimit, ekipi inxhinierik ofron mbështetje teknike për të inovuar.

Me përvojë

Me përvojë

Xingjian Play ka një ekip me përvojë. Anëtarët e ekipit kanë qenë thellësisht të përfshirë në industri për më shumë se 15 vjet.

Shërbim i sinqertë

Shërbim i sinqertë

I përmbahet frymës së sinqeritetit, entuziazmit, profesionalizmit dhe shërbimit 24-orësh online

KUSH JEMI?
Rreth nesh

Kush jemi ne?

  • Kultura e shoqerise
  • Punëtori
  • Ekipi ynë

Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. u themelua në vitin 2019, ndodhet në qytetin Qiaoxia, qarku Yongjia, i cili njihet si "Qyteti i Lodrave Edukative në Kinë". Kompania i përmbahet parimit të "Një zotëri duhet të godasë vazhdimisht për t'u bërë më i fortë ashtu si evolucioni i universit." Qëllimi i kompanisë: Cilësia e parë, klienti më i lartë, reputacioni kryesor." I përmbahet frymës së sinqeritetit, entuziazmit, profesionalizmit dhe shërbimit 24-orësh online për të ofruar

Produktet e fundit

Çfarë bëjmë ne?

Produkte

Lajmet e fundit

Ne mund të projektojmë dhe personalizojmë për kopshte, parqe, shkolla, qendra tregtare, parqe prindër-fëmijë, qendra tregtare, supermarkete, etj. Me një ekip profesional dizajni, ekipi inxhinierik ofron mbështetje teknike për të inovuar.

  • lajm i kompanisë
  • lajm Industry

Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet