EN
[lajm:pagetitle]
çfarë është kursi ninja
çfarë është kursi ninja
Kurset Ninja Warrior janë krijuar për të përfshirë vrapimin, kërcimin, kërcimin, ngjitjen dhe ekuilibrin për të krijuar një aventurë argëtuese duke ofruar një stërvitje të mahnitshme. Ka rreth 100 elementë unikë për të zgjedhur. Gara spartane, baltë, pengesa dhe aventura...
Jan 05 2023
Shiko me shume
Trampoline Raiders: Nuk ka të bëjë vetëm me aftësinë për të kërcyer, kërcimi "gabim" mund të shkaktojë lëndim
Trampoline Raiders: Nuk ka të bëjë vetëm me aftësinë për të kërcyer, kërcimi "gabim" mund të shkaktojë lëndim
Vitet e fundit, parku sportiv i trampolinës është bërë një projekt sportiv rekreativ shumë i njohur. Një vend grumbullimi për njerëzit në modë, një qendër check-in për të apasionuarit pas sporteve, një bazë e re takimesh për çifte, një vend për takime të përsosura, ...
Jan 05 2023
çfarë janë parqet trampoline
çfarë janë parqet trampoline
Ajo është shfaqur kudo, por çfarë është një park trampoline, ju e dini vërtet atë?
Nuk është vetëm një trampolinë që dikush tërhiqet zvarrë jashtë! Në vend të kësaj, është një ndërtesë e tërë - dhe një pjesë e ndërtesës thjesht ndodh të jetë e gjitha trampoline. Është e ngjashme...
06 dhjetor 2022
Si të konfiguroni një kurs ninja
Si të konfiguroni një kurs ninja
 Shënim për mbikëqyrësin: Pas përfundimit të instalimit të këtij grupi objektesh, duhet të ketë personel drejtues përgjegjës për përdorimin dhe mirëmbajtjen para, gjatë dhe pas lojës, në mënyrë që të përdoret më mirë objekti...
01 dhjetor 2022
Si të gjeni një furnizues profesionist të kursit të litarit të brendshëm
Si të gjeni një furnizues profesionist të kursit të litarit të brendshëm
Xingjian Play, ne bëjmë më shumë se vetëm prodhimin e zonave të lojës dhe kurseve sfiduese — ne krijojmë një përvojë të tërë aventure për të gjithë familjen. Sistemet tona të këndeve të lojërave aventureske ofrojnë disa përfitime unike për të dy bizneset që i instalojnë ato dhe...
04 nëntor 2022
Si të zgjidhni artikujt e njohur në një park trampoline
Si të zgjidhni artikujt e njohur në një park trampoline
Dëshironi të filloni një biznes parku trampoline? Epo, nëse jeni një person aventurier dhe dëshironi të sillni kënaqësi dhe paqe në jetën e njerëzve përveç përfitimit, atëherë do të jetë zgjedhja e duhur për ju. Parqet trampoline ofrojnë trapa të vegjël dhe të mëdhenj...
03 nëntor 2022

Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet