EN
IAAPA
IAAPA
01 qershor 2022 / Shiko: 37

IAAPA

IAAPA Expo 2022

15 nëntor 2022 - 18 nëntor 2022

Lloji i ngjarjes: IAAPA Expos

Vendi: Personalisht

Rajoni: IAAPA Global

Ngjarja kryesore e industrisë së tërheqjeve globale.


"Ngjarja kryesore e industrisë globale të atraksioneve"

IAAPA Expo është konferenca kryesore globale dhe ekspozita tregtare për industrinë e atraksioneve, e cila u ofron të pranishmëve mundësinë për t'u bashkuar me drejtuesit e industrisë së atraksioneve në të vetmin vend që çon Fun Forward për të ndërtuar të ardhmen. Të pranishmit mund të zbulojnë gjithashtu argëtimin, tendencat e së ardhmes dhe të menduarit përpara për të rritur frekuentimin, për të rritur të ardhurat dhe për të ofruar argëtimin më të fundit që kërkojnë mysafirët e sotëm.

Profili i Ekspozuesve

Kompanitë e mëdha ndërkombëtare në biznesin e Argëtimit, Atraksioneve dhe Argëtimit do të prezantojnë produktet dhe konceptet e tyre. Më shumë se 35 kategori produktesh në segmentet e argëtimit, kohës së lirë, argëtimit me Prodhuesit, Distributorët, Mediat dhe ofruesit e shërbimeve do të ekspozojnë së bashku me Shoqatat kryesore të Argëtimit nga e gjithë bota. Vizitorët përfshijnë Prodhuesit e Udhëtimeve, Sistemet e Pranimit, Produktet e Argëtimit dhe të kohës së lirë etj.


Historia e IAAPA:

Në vitin 1976, Aaron Fechter solli shfaqjen e parë të plotë të animuar në kongres.


Në vitin 1990, IAAPA krijoi një këshill ndërkombëtar për të zgjeruar shtrirjen e tij globale dhe për të dhënë këshilla dhe drejtime rreth programeve dhe shërbimeve për anëtarët jashtë Shteteve të Bashkuara. Këshilli dhe komiteti i tij operativ ishin të rëndësishëm në rekrutimin e anëtarëve ndërkombëtarë dhe zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve cilësore. IAAPA krijoi gjithashtu Sallën e Famës IAAPA, me pionierët e industrisë së argëtimit, klasën e parë të të rinjve.

Një vit më pas, kongresi i 73-të vjetor dhe ekspozita tregtare në Orlando, Florida pati mbi 19,000 pjesëmarrës. IAAPA Expo ishte ekspozita më e madhe e industrisë së dëfrimit në botë, duke ofruar tendenca në pajisjet argëtuese dhe arcade, ushqimin, pijet, teknologjinë e parkut dhe argëtimin.

Në vitin 2000, shoqata punoi për të kundërshtuar publicitetin negativ pas incidenteve të profilit të lartë të udhëtimeve argëtuese dhe sigurisë përreth dëfrimit, duke publikuar rekordin e përgjithshëm të sigurisë së industrisë. Ai krijoi një sistem raportimi të incidenteve të udhëtimit për objektet e tij në SHBA me udhëtime (duke lëshuar rezultatet fillestare në 2003 përmes Këshillit Kombëtar të Sigurisë) dhe ndihmoi në lehtësimin e rishikimeve të pavarura shkencore të forcave të udhëtimit në 2002-03, duke treguar sigurinë e natyrshme të udhëtimeve për të përgjithshmen. publike. Në vitin 2000, IAAPA hapi zyrën e saj të parë me kohë të plotë jashtë shtetit (IAAPA Europe) në Bruksel.

Organizata fitoi Asian Amusement Expo (AAE) në 2003, por e anuloi ngjarjen për shkak të shpërthimit të SARS në Azi. IAAPA mbajti fokusin e saj në sigurinë e industrisë atë vit, duke krijuar një grup ndërkombëtar të harmonizimit të standardeve për të zbatuar kriteret universale të sigurisë së udhëtimit. Në vitin 2004, ai ndihmoi në miratimin e standardit ndërkombëtar të projektimit dhe prodhimit të udhëtimeve argëtuese ASTM dhe standardit evropian për makineritë dhe strukturat argëtuese.

Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet