EN
Ekspozita e dëfrimeve dhe atraksioneve në Azi 2022
Ekspozita e dëfrimeve dhe atraksioneve në Azi 2022 
01 qershor 2022 / Shiko: 56

Data: 10-12 gusht (9:00-17:00) 

1May 12th (9:00-13:00)

Vendi: Kompleksi i Panairit të Import & Eksportit të Kinës

Prezantimi i AAA 

Objekti i ekspozitës


1. Parqe të brendshme: video lojëra për të rritur, simulatorë, makina llotarie, makina kukullash, makina dhuratash, makineri basketbolli, xhuboks; kënde lojërash prindër-fëmijë, makina gashapon, makina me bateri, makineri lëkundëse, makina me kuti të verbër, makineri për kabina, makina me karta, kështjella të këqija, DIY, blloqe ndërtimi, pajisje periferike të animacionit; sistemi i menaxhimit të parkut, sistemi i pagesave, makina automatike e shitjes së monedhave, makineri për depozitimin e monedhave, makinë monedhash, makinë dezinfektimi; planifikimi dhe dizajni i parkut të brendshëm, dekorimi, arti mjedisor dhe produkte të tjera mbështetëse;


2. Parqet tematike: slitë me rrota, rrota Ferris, gara në pistë, pajisje argëtimi të vetëkontrolluara, udhëtime në errësirë, pajisje speciale filmi dhe televizioni, pajisje dëfrimi pa energji, ambiente dëfrimi me ujë, argëtime me fryrje, ngjitje në xhungël, parqe të lezetshme për kafshët shtëpiake, trajnime në terren, shfaqjet e paradës, planifikimi dhe projektimi, ndërtimi inxhinierik, etj.


3. Pajisjet e zonës piktoreske: transporti piktoresk ujor dhe tokësor dhe objektet për vizitë; zona piktoreske banimi / objekte të kohës së lirë, zona piktoreske shëndeti publik, ndriçimi i peizazhit, objektet tregtare/sportive; sistemi i turizmit të zonës piktoreske, sistemi i biletave; zona piktoreske Objektet argëtuese në internet për të famshëm, etj.


4. Turizmi kulturor:

Teknologji kulturore dhe turistike: pajisje teknologjike kulturore dhe turistike, multimedia interaktive, teknologji e mediave dixhitale, projeksion holografik, ekran kube, teatër fluturues, teatër zhytës, etj.

Turizmi inteligjent: sistemi i menaxhimit të biletave, analiza e integruar e të dhënave të mëdha turistike, teknologjia e komunikimit të gjeneratës së ardhshme, aplikimi i teknologjisë së re të informacionit, Interneti i Gjërave, kompjuteri në renë kompjuterike, navigimi i vetë-shërbimit, paralajmërimi turistik, sistemi i shërbimit të pikave skenike, etj.

Turizmi inteligjent: sistemi i menaxhimit të biletave, analiza e integruar e të dhënave të mëdha turistike, teknologjia e komunikimit të gjeneratës së ardhshme, aplikimi i teknologjisë së re të informacionit, Interneti i Gjërave, kompjuteri në renë kompjuterike, navigimi i vetë-shërbimit, paralajmërimi turistik, sistemi i shërbimit të pikave skenike, etj.

Shfaqjet e turneut të natës: shfaqje live, shfaqje turistike, parada lundruese, shfaqje magjike, pajisje të teknologjisë akustike dhe optoelektronike, shatërvanë muzikorë, lazer me perde uji, shfaqje ndriçimi skenash, shfaqje ndriçimi zhytëse, imazhe holografike, etj.

Kulturore dhe kreative me dy ndeshje: produkte kulturore dhe kreative kulturore dhe turistike, produkte të autorizuara IP të animacionit / kulturore dhe turistike, produkte me dy ndeshje kulturore dhe turistike, mallra turistike, dhurata, lodra, suvenire, dhurata artizanale, etj.


Shërbimet mbështetëse: investim/zhvillim/operim/menaxhimi i projekteve të turizmit kulturor; promovimi i projektit të markës, promovimi i investimeve dhe shfaqja e bashkëpunimit; projekte të turizmit kulturor, pasuri të paluajtshme të turizmit kulturor, turizëm rural, resorte, urbanistikë dhe projektim karakteristik, paketim dhe ndërtim inxhinierik; planifikimi i aktiviteteve skenike, operimi pritës, institucionet arsimore dhe trajnimi, shfaqja e projekteve, etj.

Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet