EN
Çfarë është këndi i brendshëm i lojërave
Çfarë është këndi i brendshëm i lojërave
28 shtator 2022 / Shiko: 34

Kënde lojërash të brendshme, të njohura edhe si lojë e butë e brendshme qendrat, të cilat janë kënde lojërash të vendosura në mjedisin e brendshëm. Ato janë krijuar posaçërisht për fëmijët ku të luajnë dhe të argëtohen pa masë. Struktura me përmbajtje të butë dhe pajisjet e lojës janë mbështjellë me shkumë të butë për të thithur ndikimin kur fëmijët bien ose kërcejnë përreth. Këto janë më të përshtatshmet për fëmijët nga 0-12 vjeç. 

Pajisjet e lojës janë të mbuluara me një shtresë të butë shkume, si dhe dyshemeja në mënyrë që fëmija juaj të mos lëndohet nëse bie ose përplaset. Përveç kësaj, shpesh ka blloqe loje me të cilat mund të ndërtoni kulla të larta, ka një gropë topash dhe ka trampolina të ndryshme. Me pak fjalë: është një parajsë e madhe lojërash për fëmijët, e cila është plot me topa shumëngjyrëshe dhe materiale të buta.Ka shumë njerëz që investojnë në Indoor Soft Play Park. A është mirë të investosh në Indoor Soft Play Park? A është e lehtë për të vepruar? Si të zgjidhni vendin e pajisjeve të sheshit të lojërave?

Së pari, hulumtimi i tregut

Nëse dëshironi të fitoni para, duhet të bëni një studim tregu. Ju duhet të hetoni rrethinën për të parë se sa dyqane të tilla në të njëjtën industri janë përreth, sa kënde lojërash për fëmijë janë përgjegjëse dhe cilat janë tarifat aktuale që ndodhin.

Së dyti, zgjidhni një shumëllojshmëri të hapësirë ​​për lojëra të brendshme pajisje

Është e nevojshme të merren parasysh, të zgjidhni një shumëllojshmëri të objekteve dhe pajisjeve të Parkut Soft Play Indoor, mund të shkoni te prodhuesi për të vizituar terrenin për të parë se çfarë produktesh ka pala tjetër, drejtime të ndryshme përdorimi dhe grupmosha të përshtatshme Konsiderata seksuale, shikoni se cili është më i përshtatshëm, për të parë se cilat objekte të këndit të lojërave janë të dobishme dhe më pas merrni një vendim.

Së treti, dizajni i temës duhet të jetë unik

Dizajni i temës së parkut është një lloj fantazie ose një lloj aventure në xhungël. Pasi të përcaktohet lloji, mund të bëhet dekorimi. Dekorimi është i bukur dhe lloji është unik. Tema dalluese është një mënyrë për të tërhequr klientët e vegjël.

Tani rreth investimit në Indoor Soft Play Park? Besoj se keni një përgjigje në mendjen tuaj. Kjo përgjigje është për të hetuar qartë, për të bërë zgjedhje të mira, për të bërë një punë të mirë në menaxhim dhe për të zgjedhur vendndodhjen gjeografike dhe do të jeni fitimprurës në të ardhmen.

Këndi i lojërave të mira pranë meje nuk është thjesht një mjet për të luajtur fëmijët, por një rëndësi e caktuar edukative. Nëpërmjet dizajnit inovativ të disa stilistëve, jo vetëm koordinimi i përgjithshëm i modeleve dhe ngjyrave në pajisje, por edhe zhvillimi i të menduarit të fëmijëve .Lërini ata të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe të formojnë vetëdijen e të menduarit të pavarur kur janë të ekspozuar ndaj të freskëtve dhe të humburve. Aktualisht, ka gjithnjë e më shumë kënde lojërash të brendshme Pranë meje në treg. Ka pajisje konvencionale, pajisje elektrike, pajisje uji dhe pajisje interaktive të teknologjisë së lartë ... etj. Sidoqoftë, është më e rëndësishme të zgjidhni këndin e duhur të lojërave të brendshme pranë meje sipas grupit tuaj të synuar.


Indoor Soft Play Design

Tani tregu i lojërave të buta në ambiente të mbyllura është jashtëzakonisht konkurrues, tregu është i nxehtë dhe efekti i fitimit është shumë i lartë. Sa kushton për të hapur një lojë të butë të brendshme? Për investitorët në këtë industri, të gjithë duhet të bëjnë një inspektim të thjeshtë përpara se të hapin një dyqan, për të kontrolluar situatën e kolegëve apo konkurrentëve! Megjithëse është vërtet e lehtë të fitosh para, nëse nuk e ndjek verbërisht shembullin dhe nuk imiton të tjerët, atëherë mund të marrësh një kthim më të lartë nga investimi. Një shesh lojërash unik për fëmijë do të sjellë patjetër më shumë kthime të papritura të pasurisë për investitorët!Ky artikull përfshin sa vijon:


1. Sqaroni pikën kryesore të shitjes, një stil tematik të veçantë


2. Pajisje të ndryshme, kosto të ndryshme


3. Vendndodhja e mirë përcakton të ardhurat e mira

Së pari, pika kryesore e shitjes është përcaktuar qartë, e cila është një stil i veçantë teme


Sa kushton hapja e një parku argëtimi të brendshëm? Së pari duhet të vlerësohet bazuar në zonën e zgjedhur të vendit. Nëse sipërfaqja e kantierit është relativisht e madhe, atëherë qiraja relative natyrisht do të jetë më e lartë dhe kostoja e paguar do të jetë natyrshëm më e lartë, kështu që secili duhet të marrë parasysh gjatësinë, gjerësinë dhe lartësinë e vendit në bazë të situatës së tij. Megjithatë, investitorët duhet të kuptojnë se sipërfaqja e sitit nuk është faktori i vetëm që përcakton të ardhurat. Në krahasim, pika kryesore e shitjes së një kështjelle të keqe të mirë fëmijërore është një stil i veçantë teme.


Së dyti, pajisje të ndryshme, kosto të ndryshme


Kohët e fundit, ka shumë pajisje të ndryshme në industri, dhe ka shumë lloje të ndryshme. Investitorët mund të zgjedhin sipas nevojave aktuale. Sa para për të hapur një lojë të butë të brendshme, marrja në konsideratë e çmimit, natyrisht, nuk mund të ndahet nga marka e pajisjeve dhe numri dhe shkalla e saj. Për shembull, disa bazohen në objekte tradicionale statike. Kostoja e kësaj kategorie është e ulët, por ambientet statike janë shumë ndërvepruese dhe nuk do të pëlqehen nga fëmijët. Është e vështirë për të tërhequr vëmendjen e tregut. Tjetra janë pajisjet elektrike. Ndërveprimi i produkteve si pajisjet elektrike është shumë i mirë, por kostoja natyrisht do të jetë më e lartë. Për shkak të argëtimit të pajisjeve elektrike, ajo mund të tërheqë zemrat e fëmijëve dhe të tërheqë vëmendjen e tyre, gjë që njihet dhe pëlqehet shumë nga tregu! Prandaj, ju mund të kombinoni situatën aktuale, për sa i përket zgjedhjes së produktit për fëmijët, lojërat e buta në ambiente të mbyllura, preferoni të zgjidhni kategorinë elektrike, mundësisht duke kombinuar dinamikën dhe statiken, dhe të kuptoni fort nevojat e fëmijëve të ndryshëm. Me pak fjalë, tërheqja e fortë e produktit i bën fëmijët dhe prindërit të gatshëm të shpenzojnë përsëri.


Së treti, vendndodhja e mirë përcakton të ardhurat e mira


Zgjedhja e vendndodhjes është shumë kritike dhe e rëndësishme. Sa kushton për të hapur një lojë të brendshme të butë? Në një vend të mirë, do të ketë një fluks shumë të lartë njerëzish. Fluksi i njerëzve përcakton drejtpërdrejt të ardhurat operative, kështu që ju mund të konsideroni zgjedhjen e një qendre të madhe tregtare ose një zone të qendrës tregtare! Me një fjalë, një vendndodhje e mirë përcakton të ardhura të mira!


Wenzhou Xingjian Play Toys Co, Ltd, është një nga prodhuesit dhe furnizuesit e këndeve të lojërave të brendshme të nivelit më të lartë në Kinë, ne jemi gjithmonë në gjendje t'u ofrojmë klientëve cilësinë e lartësisë; produkte të lojërave të brendshme. Angel ofron zgjidhje me çelës për ju; shesh lojërash të brendshme për përdorim komercial! Zgjidhje me një ndalesë me gamën më të gjerë të temave dhe pajisje të tjera për lojëra për fëmijë. Mund të gjeni gjithmonë; pajisjet dhe aksesorët e duhur të lojërave të brendshme nga ne nëse po kërkoni të krijoni një shesh lojrash të re të brendshme ose të përmirësoni një ekzistues. Ne zhvillojmë vazhdimisht një sistem të ri, inovativ të lojërave të brendshme, duke ju mbajtur të ecni përpara çdo konkurrenti!Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet