EN
Rreth nesh
Rreth nesh

Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. u themelua në vitin 2019, ndodhet në qytetin Qiaoxia, qarku Yongjia, i cili njihet si "Qyteti i Lodrave Edukative në Kinë". 


Kompania i përmbahet parimit të "Një zotëri duhet të godasë vazhdimisht për t'u bërë më i fortë ashtu si evolucioni i universit." Qëllimi i kompanisë: Cilësia e parë, klienti më i lartë, reputacioni kryesor." I përmbahet frymës së sinqeritetit, entuziazmit, profesionalizmit dhe shërbimit 24-orësh online për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë. Kompania ofron dizajn, prodhim, instalim, pas shitjes dhe shërbime të tjera me një ndalesë të personalizuar. XingJian Të përkushtuar për të zhvilluar një drejtim shitjesh të orientuar drejt tregtisë së jashtme, ne shesim cilësinë e produktit të nivelit të lartë si pikë referimi dhe u ofrojmë klientëve cilësi të mirë shërbimi dhe përvojë si vizionin tonë. 


Produktet kryesore të kompanisë janë pajisjet e argëtimit në natyrë, rrëshqitjet e kombinuara, shesh lojërash të brendshme të butë, trampolina, kurs ninja, kurs litar, pajisje fitnesi, pajisje edukimi parashkollor, parqe prindër-fëmijë etj. Mund të projektojmë dhe personalizojmë për kopshte, parqe, shkolla, qendra tregtare, parqe prindër-fëmijë, qendra tregtare, supermarkete etj. Me një ekip profesional të projektimit, ekipi inxhinierik ofron mbështetje teknike për të inovuar. 


Xingjian Play ka një ekip me përvojë. Anëtarët e ekipit kanë qenë thellësisht të përfshirë në industri për më shumë se 15 vjet. Ne kemi kuptuar detajet e projektit në vend. Krijon lumturi dhe bën një botë të shkëlqyer. Ne gjithmonë do të vazhdojmë të ecim përpara me kulturën tonë, për të bërë markën e shkëlqyer, për të udhëhequr trendin e pajisjeve argëtuese dhe për t'i shërbyer zhvillimit të arsimit në Kinë.

Produkt cilësor

XingJian Të përkushtuar për të zhvilluar një drejtim shitjesh të orientuar drejt tregtisë së jashtme, ne shesim cilësinë e produktit të nivelit të lartë si pikë referimi

Ekipi profesional

Me një ekip profesional të projektimit, ekipi inxhinierik ofron mbështetje teknike për të inovuar.

Me përvojë

Xingjian Play ka një ekip me përvojë. Anëtarët e ekipit kanë qenë thellësisht të përfshirë në industri për më shumë se 15 vjet.

Shërbim i sinqertë

I përmbahet frymës së sinqeritetit, entuziazmit, profesionalizmit dhe shërbimit 24-orësh online

Ekipi ynë
kulturë
Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. u themelua në vitin 2019, ndodhet në qytetin Qiaoxia, qarku Yongjia, i cili njihet si "Qyteti i Lodrave Edukative në Kinë". Kompania i përmbahet parimit të "Një zotëri duhet të godasë vazhdimisht për t'u bërë më i fortë ashtu si evolucioni i universit." Qëllimi i kompanisë: Cilësia e parë, klienti më i lartë, reputacioni kryesor." I përmbahet frymës së sinqeritetit, entuziazmit, profesionalizmit dhe shërbimit 24-orësh online për t'u ofruar klientëve produkte me cilësi të lartë.
Punishte

Të lutem shko
mesazh

Powerde Nga

E drejta e autorit© 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. nga injnet - Blog | sitemap | Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet